Jeg elsker varme fuzzy sweatere og vintage tøj, der fremkalder minder om en tid gået. Jeg elsker en kold limonade på en sommerdag og den perfekte vanille latte på hvilken som helst dag! Jeg elsker at arbejde med børn og par for at skabe varige minder, der ikke kun bliver familiens historie, men forhåbentlig en familie arv. Jeg elsker at grine med børn, mens de leger. Jeg elsker at få et par til at glemme alt om kameraet og fokusere på det øjeblik, de oplever lige nu. Jeg elsker at få mine klienter til at græde (af lykke selvfølgelig!), Når de ser deres billeder for første gang. Seriøst det sker, og det er pragtfuldt. Det betyder, at jeg har gjort mit job.
I mit tidligere liv arbejdede jeg i 14 år som en fotojournalist på en avis jeg fotograferede præsidenter, sport, kultur og mode i Reno, Nevada. Men da jeg mødte min mand, pakkede jeg mit hus og mine hunde og flyttede til København, for at være sammen med ham. Jeg arbejder derfor nu i Danmark og jeg taler også Dansk.
Så giv mig et kald og vi kan begynde at planlægge din families kunstneriske rejse over en vanilje latte.
Jeg har fået mine billeder trykt i New York Times, Sports Illustrated, Washington Post, Woman’s World, San Fransisco Chronicle. m.m.