Livet handler om erfaringer. Når du vælger at arbejde med Twig & Turtle Photography, vælger du ikke kun en fotograf som har arbejdet professionelt i 15 år, men du vælger en komplet foto oplevelse. Hvad betyder det? Vi vil arbejde utrætteligt for at designe din drøm. Fra valg af placering, til tøj og hele vejen igennem, til produktet hænger på dine væg. Efter alt, hvorfor investere i en foto session, hvis det ender på en computer eller i en skuffe? Vores mission er at få dig til, at elske dine billeder og se på dem hver dag.

Hvilket tøj skal have på?
Bare rolig! Jeg er her for at hjælpe dig. Tøj betyder selvfølgeligt meget for udseendet af et foto og når du ser godt ud har du det ofte ligeså. Dette skulle gerne kunne ses på det endelige produkt. Derfor har vi en brochure i vores velkomst pakke, som hjælper dig med dine spørgsmål angående tøjvalg. Vi kan også chatte, bruge Pintrest eller sms, til at hjælpe dig med dit tøjvalg og hvad der seer bedst ud på et foto. For at blive inspireret på hvor du skal begynde, har jeg har skabt flere styling bestyrelser på Pinterest til dig. Vil du have endnu mere hjælp end det? Så tilbyder vi garderobe styling til 5000 kr, der omfatter op til 4 timer i butikker med mig, samt et stop på La Glace. (Tøj ikke inkluderet.)

Har du brug for hjælp til hår og makeup?

Vi har flere hår og makeup artister, som vi samarbejder med, de kan hjælpe dig med at planlægge, og selvfølgelig på selve dagen. Vi foreslår opsætning hår og makeup 3-4 timer før dit shoot og især hvis du har børn der skal i tøjet. Bare ring eller skriv, og vi vil hjælpe dig med at skabe forbindelsen.

Hvad hvis det regner?

Godt spørgsmål, og i Danmark, er vejret ofte en faktor! Afhængig af prognosen kan vi vælge at tage billederne, eller omlægge tidspunktet. Nogle gange kan lidt regn dog være meget romantisk på et foto. Ligeledes er børn der leger med sne ofte de bedste. Hver lokation er specielt valgt til at passe jeres families personlighed. Men hvis du er indstillet på et bestemt sted, kan vi selvfølgelig altid det. Lad os kigge på vejr prognosen sammen og beslutte os hvad vi gør.

Hvad hvis mit barn er syg?

Hvis dit barn er syg, siger i bare til, jo mere varsel jo bedre. Så finder vi en ny tid, hvor alle er raske.